Slutprodukt

RUC skal levere en rapport på et omfang af mellem 20 og 50 a¤ sider, der beskriver et forkningsbaseret udstillings- og formidlingskoncept for Stevns Klint, med henblik på at Østsjællands Museum kan lade denne konceptrapport indgå i et præsentationshæfte, Museet udarbejder til fondsansøgning (med det formål at realisere formidlingsprojektet. Tidsfristen for den forskningsbaserede konceptrapport er 1 december 2012.

Indholdsmæssigt skal forskningsrapporten beskrive hvilken formidling og hvilke faciliteter fremtidige besøgende til Stevns Klint skal møde. Krav til velkomstcenter inkl. udstilling af fossiler skal skitseres, ligesom formidling i landskabet skal skitseres (herunder digital formidling og hvordan denne hænger sammen med øvrig informationsarkitektur, velkomstcenter og andre formidlingspraksisser). Centrale faglige indgangsvinkler er: museumsformidling, arkitektur (landskab, bygninger, interiør), design (udstilling, interaktion, digitalt). Disse indgangsvinkler samles i begrebet oplevelsesdesign.

RUC skal tillige levere en procesevalueringsrapport på et omfang af ca 5 sider. Rapporten skal beskrive og evaluere den gennemførte proces – med fokus på potential for videndeling.

 

Skriv en kommentar